+ 420 606 828 402 / Kontaktujte nás

Zajímavé články

Zajímavé články o zdraví a zdravém životním stylu.

Stručný přehled potravin z hlediska kyselosti a zásaditosti

Kyselinotvorné potraviny Žitné klíčky, rýže loupaná, pšeničné klíčky, vejce, maso hovězí, vepřové, králičí, kapří, slaneček, ementálský sýr, tvaroh, čočka, bílá mouka, burské oříšky, bílé pečivo, krupice, para a vlašské ořechy, uzené maso, šunka, ovesné vločky, sádlo, hrách, mandle, lískové ořechy, pomeranče, mandarinky… Zásadotvorné a neutrální potraviny Ananas, artyčoky, aspik Bambusové klíčky, banány, borůvky, brokolice, broskve (čerstvé),…

KREMELINA – Diatomaceous Earth (DE) – DIATOMICKÁ ZEMINA

Křemelina je nezpevněná (sypká) hornina, která je tvořena většinou opálovými schránkami rozsivek (jednobuněčné řasy), podle nichž se označuje též jako rozsivková zemina. Dalším používaným názvem je diatomit, zahrnující horniny složené z diatom (schránek rozsivek) různého stupně zpevnění. Kromě schránek rozsivek a jejich úlomků jsou v křemelinách zastoupeny jílové minerály, nejčastěji kaolinit a illit.

Doplňková terapie k účinnějšímu vytažení toxinů z organismu, která uleví přetíženým játrům a ledvinám

Diskuse o rakovině a onkologických nemocech. Když Andreas Kalcker zjišťoval, jak zvýšit účinnost léčby těchto nemocí, vyzkoumal, že koupele v solném roztoku podporují čištění těla od patogenů a toxických látek.

Kůra při zavodnění plic – talířová kůra

Potřebujeme talíř vody (cca 2 dcl) po obroučku a věší – polévkovou lžíci. Přesně každé tři minuty musí nemocný spolknout jednu lžíci vody.

1/ 3/ 4/ 5/ 6/ 7/