Zajímavé články
Zajímavé články o zdraví a zdravém životním stylu.
Život je dobrý – tvaroh a lněný olej
Zní to jako vtip, uzdravit se z rakoviny za pomoci tvarohu? Je to však metoda dlouhodobě prakticky i teoreticky testovaná.
Stručný přehled potravin z hlediska kyselosti a zásaditosti
Kyselinotvorné potraviny Žitné klíčky, rýže loupaná, pšeničné klíčky, vejce, maso hovězí, vepřové, králičí, kapří, slaneček, ementálský sýr, tvaroh, čočka, bílá mouka, burské oříšky, bílé pečivo, krupice, para a vlašské ořechy, uzené maso, šunka, ovesné vločky, sádlo, hrách, mandle, lískové ořechy, pomeranče, mandarinky… Zásadotvorné a neutrální potraviny Ananas, artyčoky, aspik Bambusové klíčky, banány, borůvky, brokolice, broskve (čerstvé),…
KREMELINA – Diatomaceous Earth (DE) – DIATOMICKÁ ZEMINA
Křemelina je nezpevněná (sypká) hornina, která je tvořena většinou opálovými schránkami rozsivek (jednobuněčné řasy), podle nichž se označuje též jako rozsivková zemina. Dalším používaným názvem je diatomit, zahrnující horniny složené z diatom (schránek rozsivek) různého stupně zpevnění. Kromě schránek rozsivek a jejich úlomků jsou v křemelinách zastoupeny jílové minerály, nejčastěji kaolinit a illit.
Doplňková terapie k účinnějšímu vytažení toxinů z organismu, která uleví přetíženým játrům a ledvinám
Diskuse o rakovině a onkologických nemocech. Když Andreas Kalcker zjišťoval, jak zvýšit účinnost léčby těchto nemocí, vyzkoumal, že koupele v solném roztoku podporují čištění těla od patogenů a toxických látek.
Kůra při zavodnění plic – talířová kůra
Potřebujeme talíř vody (cca 2 dcl) po obroučku a věší – polévkovou lžíci. Přesně každé tři minuty musí nemocný spolknout jednu lžíci vody.